Rystelse og bevegelsessensor
TEK-Zence

TEK-Zence sensorsystem forebygger og dokumenterer rystelser og bevegelser i alle typer bygg og konstruksjoner.
Bevegelse og rystelsessensor (RB-Sensor) vil forebygge setningsskader, fra sprenging, grunnforhold som leire, kvikkleire eller andre ugunstige grunnforhold.


RB-Sensoren fra TEK-Zence

Sensorsystemet dokumenter bevegelser i bygget. Bevegelser fra grunn, som leire, kvikkleire, grunnarbeider, tunell og bygningsarbeider.

RB-Sensoren dokumentere enkelt hendelser og målinger i grunn ved sig, magasinerte krefter fra f. eks kvikkleire, forråtnelse av organisk material og grunnarbeider ved større utbygninger i og under grunnen til bygget.

RB-Sensoren kan enkelt monteres i alle typer bygg, går på batteri og logger vi Iot/5G/4G til vår nettsky og deg som bruker via appen.

RB-Sensoren måler mm/s som gir verdiene ved sprenging eller spunting.
RB-Sensoren registering retningsavvik i form av graf (X, Y og Z akser), med utgangspunkt i bygget plassering og utvikling over tid.

RB-Sensoren logger bevegelsen fra dag en, og sender ett varsel om setningen og/ eller bevegelser er stabile eller fortsatt under veis i sann tid.

Et av flere bruksområder er å plassere ut TEK-Zence sensorsystem i bebyggelse som er bygger over ugunstige masser som organisk materiale kvikkleire eller andre utfordrende grunnforhold og plasseringer.

TEK-Zence sensorsystem brukes til dokumentere tilstand ved salg og måle resultater etter skadeutbedring.

TEK-Zence sensorsystem kan monteres hos deg fra kr 245,-
Sensorboksene monteres av fagfolk på utsatte skadesteder, og 24t service og automatisk vedlikeholdsplan.

Ønsker du mer informasjon om vårt sensorsystem, eller ønsker å bestille?

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg så vi sammen kan se på hvor mye du kan spare og hvilken merverdi dette gir for ditt hus.

Kontaktskjema

Takk for at du har vist interesse for Tek-Zence! Vi kommer tilbake til deg ila. kort tid.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.