Takstmann

Er du takstmann er sensorene fra Tek-Zence en god hjelpende hånd og hjelper deg å enkelt gjøre en svært nøyaktig dokumentasjon av boligens tekniske tilstand.

Tilbud for takstmann

En stor del av jobben til en takstmann går ut på å utføre befaringer, kartlegge en boligs tekniske tilstand og utarbeide en fullstendig tilstandsrapport. Denne brukes blant annet ved salg av bolig. En god og nøye utarbeidet tilstandsrapport kan også øke en boligs verdi og gjøre at interessenter føler seg tryggere på å gjøre et eventuelt kjøp. 

Dette er Tek-Zence

Tek-Zence tilbyr sensorer som gir deg beskjed om når et hus eller bygg har behov for vedlikehold, og dermed forebygger skade og alvorlig slitasje på bygget. Fordelene er store ved å ta i bruk våre sensorer, både for takstmann og huseier:

Dokumentering av boligens tilstand

En av de største fordelene for deg som takstmann er sensorenes evne til å dokumentere boligens tilstand over tid, og dermed gir deg den informasjonen du trenger for å utarbeide en skikkelig tilstandsrapport - enkelt og raskt. Sensorene gjør jobben for deg, og sparer deg mye tid og krefter. 

Gjør bygg mer problemfri

Når vi installerer sensorene i et bygg, velger vi ut de stedene vi har erfart at er mest utsatt for skade og slitasje. Sensorene gir så beskjed til en app på eiers telefon, som varsler han/henne når de plukker opp tegn til slitasje eller en påbegynt skade. Deretter går det en alarm hos oss.

Forebygger skade

Ettersom eier blir varslet om slitasje og skader såpass tidlig, vil han eller hun kunne forebygge alvorlige skader som kan komme til å bli svært kostbare. Tek-Zence har døgnåpen service og stiller med høyt kompetente medarbeidere når alarmen går. Da blir skaden eller slitasjen raskt tatt en titt på, og det blir lagt en plan for veien videre. 

Sensorene plukker opp skader som fukt, sopp og råte, samt eventuelle rystelser og bevegelser som skjer i bygget eller i grunnen under det.

Hvorfor få tilstandsrapport av takstmann?

En tilstandsrapport er svært verdifull ved salg og kjøp av bolig, og kan være det som gjør at en potensiell kjøper bestemmer seg for å slå til. Tilstandsrapporten informerer om en bolig, eller annet type byggs tekniske tilstand og er viktig når det skal gjøres en verdivurdering av boliger. Det er en takstmann som utarbeider slike rapporter. 

En tilstandsrapport er ikke lovpålagt å ha når du skal selge bolig, men vil være en trygghet for både kjøper og selger. Blant annet kan en godt utarbeidet rapport hjelpe til å unngå tvister og uenigheter i en kjøpsprosess, og bidra til at den som er ansvarlig for feilen, må stå for vedlikeholdet eller reparasjonen av den. 

Tek-Norge

Det er Tek-Norge som står bak Tek-Zence. Vi er en gruppe takstmenn som holder til i Oslo og omegn, med lang erfaring innen byggebransjen, eiendomsutvikling, bolighandel og markedsføring/økonomi. 


Dersom du er takstmann eller annen type rådgivende part i eiendomsbransjen er våre sensorer perfekt for deg. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsninger for deg og kundene dine. Vi er tilgjengelig for en hyggelig prat både på epost hei@tek-zence.no, og på telefon 90 52 47 20.

Kontakt oss