Næring

Næringskunder sparer store driftskostander med å montere smartsensorer på utsatte bygningsdeler, forlenger levetiden og gir et rett bilder på vedlikeholdsintervaller.

Vår sensorer er med på effektivisere bygget og lager en digital tvilling som gir ett rett bilde ved salg.

Våre sensorer måler nøyaktig, de er kalibrerte og har lave monteringskostnader.

Ta kontakt så hjelper vi deg med deres næringseiendom!

Korttid (inntil 12 mnd.)
TEK-Zence utfører korttidsmålinger i næringsbygg i de tilfeller der man ønsker å dokumentere.
Det kan for eksempel være behov for dokumentasjon for å påse at utførte utbedringer har gitt de resultater som man har blitt lovet av leverandør.

I andre tilfeller kan det være et ønske om å dokumentere om setningsskader har satt seg, eller om sprekkdannelser fortsatt er i utvikling.

TEK-Zence utfører befaring for å kartlegge hvor lang måleperiode som trengs for å kunne si noe håndfast om de utfordringer byggherre ønsker å avdekke.

TEK-Zence benyttes også for å dokumentere tilstand i forbindelse med salg av næringsbygg. Målinger gjennom flere årstider vil gi trygghet for kjøper, som vil kunne gi høyere pris ved salg.

Langtid

Langtidsmålinger er smart for å over tid ha kontroll på hvordan det står til med indre bygningsmasse i et eller flere næringsbygg. Næringsbygg er ofte komplekse med stort bygg eller mange bygninger. Vi utplasserer vårt sensorsystem på risikoutsatte områder der vi av erfaring vet skader oppstår, for å i en tidligfase oppdage en skade.

En skade som ofte er fukt relatert, og som det kan ta lang tid før man selv merker. Utbedrer man skade i en tidligfase vil man både forlenge levetid på bygg og byggedeler, samt utbedring vil bli langt rimeligere enn dersom man venter til noe må gjøres.

TEK-Zence står i dag i mange næringsbygg, borettslag og sameier som opplever at vi passer på byggene, og sier fra når negative verdier oppstår. Det har gjort at man har spart store beløp.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deres næringsbygg, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

TEK-Zence står i dag utplassert

Ikon av inngåelse av avtale
Private næringsbygg
Borettslag
Sameier
Bygårder

Våre anbefalinger til sensorsystemMed erfaring som takstmenn har vi sett at mange kjellere er utsatte for fuktskader som ikke blir oppdaget før de utvikler seg til store fuktskader. Ved å installere smartsensorer som logger om fukt, inneklima og rystelser nivåene begynner å utvikle seg negativt. Dette vil  spare dere penger og øker kvaliteten på bygget.

Ønsker du mer informasjon om vårt sensorsystem, eller ønsker å bestille?

Fyll ut kontaktskjemaet og vi tar kontakt med deg snarest.

Kontaktsskjema

Takk for at du har vist interesse for Tek-Zence! Vi kommer tilbake til deg ila. kort tid.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.