Privat

Våre sensorer hjelper deg med å ivare ta dine største verdier som leilighet, bolig og hytte.
Vi sparer deg for unødvendige skader, skader som ikke dekkes av forsikring.
Vi dokumenterer kvalterer og gir deg tidlig varsel på utvikling av skader. 

TEK-Zence forlenge levetiden på bla. bad og drenering.

Når du skal selge boligen din, kan selge med dokumentert tilstand, som skaper trygghet og økte boligpriser. TEK-Zence gir ofte lavere forsikring og økt bolig pris.

§ DET ER LOVPÅLAGT
Det er gjennom den nye avhendingsloven lovpålagt å bore i vegg mot bad og mot terreng i kjeller. Når du har montert sensorer fra TEK-Zence, trenger du ikke bekymre deg for hvor dette gjøre. Den montres og logger direkte og historisk og du kan dele dataene med hvem du vil.

Se videoen under om hvordan det Carl bruker smartsensorne fra TEK-Zence

Se hvordan Carl bruker TEK-Zence i sin bolig, og hvilke fordeler han har.

To hovedområder

Korttid
Kortidsmålinger i bygge før et boligsalg gir nøyaktige og rett tilstand. Sensorsystem dokumenter i sandtid og historisk hvilke kvaliteter våtrommene, drenneingen og taktekkingen har. Der du tidligere hadde fått TG3, vil du kunne i de fleste tilfeller oppnå TG2, og i noen tilfeller TG1.

Bruk vårt sensorsystem for å dokumentere de tiltak som er utført, slik at du vet at arbeider er utført rett.

To konkrete bruksområder for s1 og Chap2
Carl skal selge sin leilighet. Han har ett eldre bad fra 1982. Badet har ny innredning og dusjnisje hvor det er direkte vannføring til flis.  Carl har montert TEK-Zence i forkant av salget. Sensoren koblet inn bak dusjsone mellom veggen og badet med en liten probe. Sensoren logger at det ikke er fukt bak våtsonen. Carl kan selge sin bolig med viten om at badet er tørt. Carl oppnådde en god pris for boligen, kjøperen var trygge på at det ikke var noe skulte fuktskader i badet. Lise har en enebolig med kjeller. Drenneingen er fra 1977, og er på vei mot slutten av sin forventede levetid. Under tilstandsvurderingen av boligen er det boret flere hull på 73 mm mot grunnmuren.  Det ble oppdaget fukt mot terreng i kjelleren.

Lise måtte stoppe salget for å få oversikt over fuktnivået.Lise monterte sensorer fra TEK-Zence og fikk over tid forståelse for hennes drenering. Målingen viset at ved kraftig regnskyll økte fuktnivået, men at dette tørket igjen etter kort tid. Når Lise la ut sin bolig, kunne hun med sikkerhet dokumenter at hennes drenering fungerte som den skulle.

Langtid
Når vi måler i bygg over tid, forebygger vi skader, skaper mindre følgeskader, øker bo kvaliteten og kan gi lavere forsikring. Det er lett å dokumentere om andre gjør skade på din eiendom.

TEK-Zence smartsensorer monteres på kjente utsatte skadesteder og forebygget tilløp av skade og kommer med tiltak før situasjonen blir så stort at det må store kostbare tiltak til. 

TEK-Zence gir deg løpende oppdatering på bygningsfysikk og varsler når noe skjer før det blir en skade. 

Den automatiske vedlikeholdsplanen gir det månedlige tips og triks som bevarer bygget og optimaliserer vedlikeholdet.

Langtidsmålinger gir et godt grunnlag neste gang boligen skal selges, og gir ofte lavere forsikring.

Vi hjelper deg med

Ikon av inngåelse av avtale
Overvåking av din bolig med brukervennlige sensorer av høy kvalitet
Montering av sensorer med lav kostnad
Tilgang på dine sensorer i nåtid via vår webapp og adminpanel
Avdekke fuktskader før store skader oppstår

Våre anbefalinger til sensorsystem


Med erfaring som takstmenn har vi sett at mange kjellere er utsatte for fuktskader som ikke blir oppdaget før de utvikler seg til store fuktskader. Ved å installere CHAP-2 vil du tidlig bli varslet om fukt nivåene begynner å utvikle seg negativt. Dette vil kunne spare deg kostbare reparasjoner.

- CHAP2

Bilde av CHAP2


Ved salg av bolig i dag må du innrette deg etter standarden NS 3600 teknisk tilstandsanalyse. Ifølge standarden skal det bores et hull på minimum 73mm2 for å måle fukt, og se etter symptomer på fukt. CHAP2 er utformet slik at den passer perfekt inn i dette hullet. Sensoren vil gi utmerket data på tilstanden til bygningen samt utvikling over tid.

Vi har utviklet dette produktet spesielt med tanke på installering i bolig. Chap-2 passer sømløst inn i hullet som bores etter NS 3600 standarden. Det gode designet til Chap-2 vil kunne dekke over hullet på en estestisk fin måte samtidig som den logger om fukttilstanden i din bolig.

Ønsker du mer informasjon om vårt sensorsystem, eller ønsker å bestille?

Fyll ut kontaktskjemaet og vi tar kontakt med deg snarest.

Kontaktsskjema

Takk for at du har vist interesse for Tek-Zence! Vi kommer tilbake til deg ila. kort tid.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.