Vedlikeholdsplan

For å vite hva som trenger vedlikehold på et bygg, er det viktig å opprette en detaljert vedlikeholdsplan. TEK-Zence sitt sensorsystem lager vedlikeholdsplanen for deg.

Illustrasjonsbilde av sensorovervåking av leilighetskompleksLes mer om våre sensorer

TEK-Zence er et norsk selskap som tilbyr sensorsystemer til borettslag, hus og hytter. Sensorene oppdager endringer på bygget som kan føre til skader. 

Skader som fukt, sopp og råte kan bli svært kostbart, og derfor er det viktig å ta tak i problemet så fort som mulig. Med våre smarte sensorer kan du redusere risikoen for at det oppstår slike skader på boligen din. 

Oppdag skader på boligen i tide

Med sensorer fra TEK-Zence blir du varslet med en gang sensorene oppdager endringer i boligen, på hytta eller i borettslaget ditt. Dette gjør at du kan spare tusener i utgifter på skader som allerede har begynt å utvikle seg.

Hvis sensorene oppdager en endring i tilstanden på bygget, får både du som kunde og vi i TEK-Zence beskjed om det. Vi har 24-timers service og hjelper deg så fort som mulig når sensorene oppdager en endring.

Sensorene blir installert på steder i bygget som er spesielt utsatt for skader som fukt og råte. Dersom sensorene oppdager en endring som kan føre til en skade, kommer vi til å anbefale deg tiltak og vedlikehold som sparer deg for fremtidige kostnader. 

Les mer: Skadeforebygging

Få en detaljert vedlikeholdsplan

De fleste innboforsikringer dekker plutselige og uforutsette skader i hjemmet, men ikke skadene som har oppstått som følge av dårlig vedlikehold. 

Derfor er det lurt å ha en vedlikeholdsplan over hva som bør utbedres i din bolig eller ditt borettslag. Men det er ikke alltid lett å vite hva som bør være med i en god vedlikeholdsplan. TEK-Zence sitt sensorsystem lager planen for deg, så du slipper å lage den selv. 

Vedlikeholdsplanen holder deg oppdatert så du unngår å bli overrasket over skader som har utviklet seg over tid. En god plan kan også bidra til at du oppnår en bedre pris ved salg av boligen.

Slik fungerer sensorene

Når du kontakter oss angående våre sensorer, finner vi en tid som passer til installering av sensorene. Deretter kommer vårt dyktige team hjem til deg for å gjøre en analyse av eiendommen, og slik finne ut hvilke områder som er mest utsatt for eventuelle skader. Vi har alltid med oss alt nødvendig utstyr, og sensorene installeres under samme besøk. 

Batteriene i sensorboksene har en levetid på minst ti år. Sensorene trenger ikke strøm, internett eller annen tilkobling. Dette er fordi hver sensorboks har en unik ID som sender signaler til appen på telefonen din og til vår nettsky. 

Hvis det oppstår en endring i tilstanden på boligen, hytta eller i borettslaget ditt, får både du og vi beskjed om det. Du får også en nyttig vedlikeholdsplan med forebyggende tiltak som bør utføres. På denne måten får du full kontroll over boligen din. 

Unngå skader på boligen – bestill vårt sensorsystem

Nordmenn ligger på verdenstoppen når det kommer til oppussing, men samtidig er det mange som glemmer hvor mye usynlige skader kan ha å si for boligens verdi. 

TEK-Zence vil gjøre det enklere for folk flest å oppdage endringer i boligens tilstand, og dermed unngå skader som er svært kostbare å reparere. Med vårt innovative sensorsystem kan du redusere risikoen for skade på eiendommen din. 


Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller vil bestille våre sensorer. Vi er tilgjengelige på mail: hei@tek-zence.no og på telefon: 90 52 47 20.

Kontakt oss