Vedlikeholdsplan

Oppdag vannskade tidlig og unngå at det utvikler seg til en omfattende og dyr affære. Med sensorer fra Tek-Zence får du blant annet trygg skadeforebygging.

Overvåking av husLes mer om våre sensorer

I Norge er vannskader den vanligste formen for skade på leilighet, hus, hytte eller andre bygg - de aller fleste norske boligeiere vil oppleve minst én vannskade i løpet av byggets levetid. For eksempel råte, sopp, mugg og dårlig inneklima er resultater av skader etter vann.

Det avdekkes faktisk en vannskade i et norskt hjem hvert niende minutt. 

Følgeskader

Skader som disse kan begynne som en liten slitasje som i utgangspunktet er grei å fikse, men utvikle seg til større, dyre skader med en rekke tilleggskostnader. Blant annet må du kanskje erstatte dyre møbler, tepper, treverk eller annet, og du kan risikere at ikke alt dekkes av forsikringen din. 

I et land som Norge opplever vi også perioder med ekstrem nedbør og kulde. Dette er forhold som kan påvirke blant annet vann- og avløpsrør, og ende med å koste deg mye penger. Ved å investere i et godt forebyggende tiltak, vil du kunne få tidlig beskjed om skader som skyldes slitasje og vedlikeholdsmangel. 

Forebygg vannskade

Det er svært viktig å oppdage en potensiell vannskade så raskt som mulig. Med sensorene fra Tek-Zence har du større sannsynlighet for nettopp dette - de plukker nemlig opp skader som ellers hadde vært vanskelige å finne for det menneskelige øyet. 

Mange vannskader skyldes slitte eller gamle rør. I 2019 var det rapportert inn mer enn 70.000 vannskader i private boliger og hytter der majoriteten skyldtes nettopp slitasje og at rørene var for gamle. 

Tek-Zence

Tek-Zence er et system av sensorer som plasseres rundt i et bygg på steder som er ekstra utsatt for slitasje og skader. Våre installatører bruker sin byggtekniske kompetanse og lange erfaring til å finne ut hvor det er best å installere sensorene i din bolig, hytte eller næringsbygg.

Gjennom en app på din telefon har du oversikt over sensorene og får direkte beskjed dersom de plukker opp en skade, eller noe som kan utvikle seg til å bli en skade. Når du får denne beskjeden vil det også utløses en alarm hos oss. 

Med får 24-timers service vil vi alltid være klare til å rykke ut for å observere skaden, dermed vil den oppdages så tidlig som mulig. Vi gir deg videre våre profesjonelle råd om vedlikehold og kostnadsbesparende tiltak. 

Tilstandsrapport

Med våre sensorer vil du også få dokumentert boligens tilstand over lengre tid, og svært nøye. Dette kan brukes av fagfolk, som en takstmann, til å sette sammen en detaljert og nøyaktig tilstandsrapport.

En godt utarbeidet tilstandsrapport vil være en stor fordel når du eventuelt skal selge et bygg, da den skaper en trygghet hos potensielle kjøpere. Det er også en stor fordel for deg som selger da det minsker sannsynligheten for reklamasjon. 

Unngå unødvendige kostnader

Vi i Tek-Zence ønsker å hjelpe våre kunder med å unngå unødvendige kostnader, knyttet til reparasjoner og renovering. Er du utsatt for en vannskade kan du ende med å plutselig måtte ut med mye penger, som kan være svært belastende for manges økonomi. 

Invester i et effektivt skadeforebyggende tiltak som våre sensorer og få en armé av fagfolk på kjøpet, klare til å hjelpe deg med dine byggtekniske behov. Kontakt oss i dag om du ønsker mer informasjon, eller book befaring i dag.

Kontakt oss