Skadeforebygging

Illustrasjonsbilde av sensorovervåking av et husLes mer om våre sensorer

Skadeforebygging kan spare deg mye penger. Med sensorer fra Tek-Zence oppdages skadene før de er visuelt synlige. Jo før skaden oppdages, jo bedre og billigere blir det for deg.

Når det kommer til skade på eiendom kan du aldri være for forsiktig. Små skader kan bli svært kostbare å rette opp i, og dersom de ikke oppdages raskt er det risiko for at de utvikler seg og blir større og enda dyrere. Dette ønsket vi å finne en løsning på. 

Om du er interessert i effektive skadeforebyggende tiltak som kan hjelpe deg å unngå skader som råte, mugg og vannskader, er Tek-Zence noe å sjekke ut. 

Skadeforebygging med Tek-Zence

Når du blir kunde hos oss, sender vi erfarne eksperter for å installere sensorer i din bolig. Vi har byggteknisk kompetanse og vet nøyaktig hvor sensorene skal plasseres - der vi erfaringsmessig har sett at skader kan oppstå, spesielt der de er vanskelige å oppdage selv. 

Som kunde får du tilgang til en app der du vil få direkte beskjed dersom sensorene våre oppdager en skade, eller noe som kan utvikle seg til å bli det. Samtidig vil en alarm gå av hos oss slik at vi får den samme beskjeden. 

Om denne alarmen går, rykker vi raskt ut for observasjon. Vi har 24-timers åpen service slik at vi alltid kan være tilgjengelig for våre kunder.

Vi har erfart at så fort en skade har blitt synlig, er den ofte mer kostbar. Med hjelp av våre sensorer kan du begrense disse kostnadene og forebygge skadene før de blir for store. 

Dokumenter tilstanden

En annen fordel med Tek-Zence er at du enkelt får dokumentert en bolig eller et byggs tilstand over tid. På denne måten får du en mer nøyaktig og langsiktig dokumentasjon til boligens tilstandsrapport

En godt utarbeidet tilstandsrapport gjør at et salg vil oppleves tryggere for en potensiell kjøper, og kan til og med øke boligens verdi. Dette er en av måtene du kan bidra til et sikrere boligmarked, og en godt tiltak for å unngå reklamasjoner. 

Vi videreutvikler bransjen

Tek-Zence er en del av Tek-Norge. Vi er en gruppe takstmenn med bred kunnskap om bygning, bolig og verdi som holder til i Oslo, Viken og omegn. Vi har fagfolk med bakgrunn fra bolighandel, byggebransjen, eiendomsutvikling, markedsføring og økonomi - derfor kan vi gi deg akkurat det du trenger, uansett oppdrag. 

Vårt mål er å videreutvikle takstbransjen innen alt fra bolighandel og skadeoppgjør til tjenester og teknologi. Å være med på å skape en positiv utvikling av bransjen er svært viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å levere innovative og problemløsende produkter og tjenester du ikke engang visste at du trengte selv. 


Om du ønsker å redusere risikoen for skade på dine eiendommer, ta kontakt med oss i dag. Våre Tek-Zence sensorer er perfekte for skadeforebygging og for dokumentering av tilstand.

Kontakt oss